Special offers
contactToggle Contact

Club house, Schwarzach - Austria

The club house for Schwarzach sports club is open all year round. The wood panelling on the ceiling and the dining area represent the interior highlights. The container facility was fitted out with changing rooms, sanitary facilities and storage facilities. The viewing platform for the ski jump in Schwarzach im Pongau was built by the customer.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Guaranteed quality and environmental standards, which the supplier selection, material purchasing, production and quality control are based on.

Your contact for:


This website uses cookies in order to guarantee you the best possible user experience. By using the website you agree to storing cookies. You can find further information at: Terms of use